- 400ml. de llet
- 4 gemmes d’ou
- 64 grams de sucre
- 32 grams de maizena
- Assaboridors com canyella, pell de llimona, vainilla, ...
- Mesclar les gemmes amb una mica de llet. Posar la resta de la llet a bullir en un cassó fondo on després treballarem la crema. A aquesta llet hi podem afegir unes pells de llimona i una canyella per aromatitzar-la.Deixem reposar aquesta llet bullida amb els aromatitzants i mentres...
- Mesclar la maizena amb el sucre.
- Afegir-hi les gemmes i barrejar-ho bé amb les varilles perquè no hi hagi grumolls.
- Posar la llet al foc i fins que arrenqui el bull. Bolcar la barreja a la llet bullint i treballar-ho fora del foc fins que tot quedi ben incorporat.
- Portar altre cop el cassó al foc (foc lent) i anar remenant la crema. Quan comenci a espessir retirar del forc i deixar refredar.
- Un cop fred, podem farcir el que vulguem amb l’ajut d’una mànega pastissera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!