Menú

23 d’abr. 2012

Crema pastissera




Ingredients (per emplenar uns 30/35 profiterols o per farcir un pastís mitjanet):
-          400ml. de llet
-          4 gemmes d’ou
-          64 grams de sucre
-          32 grams de maizena
-          Assaboridors com canyella, pell de llimona, vainilla, ...

  1. Mesclar les gemmes amb una mica de llet. Posar la resta de la llet a bullir en un cassó fondo on després treballarem la crema. A aquesta llet hi podem afegir unes pells de llimona i una canyella per aromatitzar-la.Deixem reposar aquesta llet bullida amb els aromatitzants i mentres...
  2. Mesclar la maizena amb el sucre.
  3. Afegir-hi les gemmes i barrejar-ho bé amb les varilles perquè no hi hagi grumolls.
  4. Posar la llet al foc i fins que arrenqui el bull. Bolcar la barreja a la llet bullint i treballar-ho fora del foc fins que tot quedi ben incorporat.
  5. Portar altre cop el cassó al foc (foc lent) i anar remenant la crema. Quan comenci a espessir retirar del forc i deixar refredar.
  6. Un cop fred, podem farcir el que vulguem amb l’ajut d’una mànega pastissera.

Bon profit !


ingredients

el sucre/maizena amb els rovells d'ou


remenant evitant els grumolls


per treballar-ho millor i decorar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!