Crema de verdures
Ingredients (per unes 5/6 persones):
-
Les verdures de suport: ceba i patata
-
Les verdures base: mongeta, pastanaga,
bròquil, carbassó...
-
Oli d’oliva, sal i pebre i aigua/brou
vegetal
1) Netejar bé i tallar
totes les verdures a trossos.
2) En una olla sofregir la ceba i la patata en
una cassola amb oli d’oliva uns minuts.
3) Afegir-hi
la resta de verdures tallades a trossos i deixar sofregir uns minuts més. Afegir-hi aigüa segons la textura que vulguem.
4) Coure
uns 25 minuts aproximadament
5) Salpebrar
i triturar (turmix). S’hi pot afegir algun altre ingredient com formatget o
crema de llet però no és necessari, l’oli d’oliva ja li aporta el greix, la
patata ajuda a fer una textura més suau i la ceba li dona un toc de sabor.
Es pot aprofitar la
verdura del temps, més propera i econòmica i les quantitats de cadascuna no
importen.
Servir calenta amb opció a formatge parmesà ratllat i uns daus de torradetes.
Servir calenta amb opció a formatge parmesà ratllat i uns daus de torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!