dimarts, 29 de maig de 2012

pasta a la carbonara



Ingredients (per unes 4 persones): 400 grams de pasta (macarrons per ex.), 400ml. de crema de llet, 1 ou (rovell i clara), seitan a daus petits, pebre negre, oli d'oliva, ceba (opcional)
1er) Bullir la pasta amb força aigüa i una mica de sal.
2on) Mentres en una paella amb una mica d'oli fregir la ceba ben trinxada (és opcional) i sobre tot el seitan en daus petits fins que enrosseixi una mica, afegir-hi la crema de llet, i després afegir-hi el rovell de l'ou i pebre negre al gust. Remenar i coure a foc mig (vigilar que no espesseixi excesivament)
3er) muntar la clara a punt de neu i incorporar-la a la massa, va bé remenar amb un batedor manual.
4rt) muntar el plat amb la pasta cuita i escorreguda i la salsa carbonara.


Bon profit!
versió càrnia: substituir el seitan per bacon!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!