divendres, 1 de juny de 2012

samfaina


Ingredients: les verdures, albergínia, pebrot, carbassó, ceba, tomàquet triturat
més ingredients: aigua o brou, sal, pebre, llorer, oli d'oliva

1er) tallar l'albergínia a daus i salar i deixar reposar una estona 
2on) tallar totes les verdures a daus
3er) en una paella amb oli fregir la ceba uns minuts
4tt) afegir-hi els pebrots.... deixar coure uns minuts més
5è) afegir l'albergínia, el carbassó  i el tomàquet ratllat
6è) salpebrar i aportar aigüa/brou (una mica)
7è) rectificar de sal i pebre i unes fulles de llorer i deixar coure a foc lent uns 25/30 minuts o fins que les verdures quedin com ens agraden.

A casa l'acompanyem amb arròs integral
També és molt bona feta amb truita

bon profit!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!