1 de jul. 2012

pollastre amb llimona





Ingredients: 1 pollastre, 8/10 llimones, 9/10 pastanagues, 2 cebes, uns grans d'all, oli d'oliva, sal, pebre


1) daurar el pollastre salpebrat en oli en una cassola amb uns grans d'all. Apartar
2) Tallar la ceba i fregir-la en el mateix oli uns minuts
3) Afegir-hi la pastanaga tallada a trossets
4) Mentre es cou la pastanaga (uns cinc minuts), treure el suc de les llimones i tallar la pell en tires primes (d'unes 2/3 llimones). Apartar el suc de la llimona
5) Afegir a la ceba/pastanaga el pollastre i cobrir amb els trossos de llimona i el suc de la llimona
6) Coure a foc mig uns 25 minuts
Es pot servir acompanyat d'arròs blanc bullit o bé en els últims 5 minuts afegir-hi patates fregides en forma de cubs (tipus braves).
Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!