18 d’oct. 2012

Llibrets de moniato i formatge





Ingredients: 2 moniatos grans, formatges de diferents tipus (millor tipus cremosos com brie, de cabra...)  2 ous, pa ratllat, oli d'oliva.

1er) Tallar els moniatos en llesques i posar a coure al forn a 200 graus uns 20 minuts o al microones uns 4/5 minuts.
2on).Tallar els formatges
3er) Muntar 2 llesques de moniato cuit (si no es vol no cal treure la pell) amb els formatges a dins. Tancar bé.
4rt) Arrebossar amb ou batut i després amb pa  ratllat. Unir bé amb un escuradents abans o després de muntar el llibret.
5è) Fregir amb abundant oli d'oliva ben calent.
Deixar reposar amb paper a sota per treure l'excedent d'oli.

És una tapa de temporada fàcil, ben bona i bonica. Bon profit !
els ingredients



el moniato cuit

muntem els llibrets


arrebossem amb l'ou i el pa ratllat


i fregir amb oli ben calent


4 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!