30 de nov. 2012

carbassons farcits de bolets,soja i quinoa



Ingredients:
- 4 carbassons, 2 alls picats, 1 ceba picada, 3 o 4 bolets shiitake, mitja tassa de quinoa, mitja tassa de proteïna de soja (soja texturitzada), sal, pebre, oli d'oliva, julivert picat, formatge parmesà ratllat, 2 culleres de crema de soja, de civada o per defecte de llet.

1er. Posar a hidratar la soja texturitzada cobrint-la d'aigua freda. També posar a hidratar els bolets si els hem comprat assecats.
2on. Bullir la quinoa uns 20 minuts fins que el gra s'hagi obert. Posar-hi el doble de volum d'aigua (mitja tassa de quinoa, una tassa d'aigua). Escòrrer i deixar refredar.
3er. Netejar i tallar els carbassons en trossos d'uns 5/6 cm. d'alt. Pelar-los alternant com ratlles longitudinals perquè quedin bonics. Coure'ls al vapor uns 10 minuts. Deixar refredar. Extreiem la polpa de dins i la piquem i reservem. Reservar els carbassons que després farcirem.
4rt. En una paella amb una mica d'oli sofregim en aquest ordre: ceba picada, 2 dents d'all picades, el julivert picadet...afegir-hi els shiitakes tallats ben petits i després la proteïna de soja, la carn de dins del carbassó.
5è. Treballem la barreja al foc fins que estigui fet. En l'últim minut hi aboquem la crema de llet i la quinoa. Deixar refredar.
6è. Farcir els carbassons amb la crema feta. Posar-hi parmesà per sobre (opcional) i gratinar al forn.

Bon profit!


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!