16 de des. 2012

Pebrots del "piquillo" farcits de verdures i seitan




Ingredients: per a 4/5 persones: 12/14 pebrots del piquillo, 2 dents d'alls, gingebre ratllat (una culleradeta), 1 porro, 1/2 pastanagues, pebrot verd, mig paquet de seitan, oli d'oliva, cúrcuma o curry, 1 culleradeta de pinyons, sal i pebre, julivert.
i un altre ingredient per acompanyar-los: lliga molt bé per exemple l'arròs basmati.

1er) Mirem els pebrots del piquillo com estan i aquells més trencats els apartem per la salsa. 
2on) Ho piquem tot ben petit petit tenint en compte que anirà dins el farcit del pebrot. Així doncs ratllem/piquem/tallem en trossets ben petits els ingredients. En una cassola/paella amb oli saltegem per aquest ordre: alls, gingebre i julivert i... el porro fins que estigui fet (transparent).
3er) Hi afegim la pastanaga, el pebrot verd uns minuts i el seitan, la cúrcuma/curry i els pinyons i ho deixem fer uns 10 minuts anant remenant. Salpebrem.
4rt) Farcim els pebrots i els posem en una safata d'anar al forn.
 Després farem la salsa per acompanyar-los...


ingredients

tot ben petit petit

fregir l'all


el porro


pastanaga i 

pebrot


el seitan i 

les espècies...

farcir els pebrots


tots en una safata de forn

i ara anem a fer la salsa que acompanyarà els pebrots ja farcits.
Necessitem: pebrots del "piquillo"(2/3 unitats), 1 ceba, crema de llet (uns 100ml), sal i pebre. 

Piquem els pebrots ben petits. Coem la ceba ben petita fins que sigui transparent, hi afegim el pebrot i la crema de (de soja o d'avena o de llet), aquesta última a última hora... ho triturem.
Ho escalfem per separat dels pebrots i ...
a taula




fregir la ceba...



afegim els pebrots ben tallats

i la crema de llet i triturem tot 

salsa preparada !

Gratinem els pebrots una bona estona al forn mig/fort (uns 15/20 minuts) i emplatem.
Aquí teniu una mostra:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!