Ingredients: per a 4/5 persones: 12/14 pebrots del piquillo, 2 dents d'alls, gingebre ratllat (una culleradeta), 1 porro, 1/2 pastanagues, pebrot verd, mig paquet de seitan, oli d'oliva, cúrcuma o curry, 1 culleradeta de pinyons, sal i pebre, julivert.
i un altre ingredient per acompanyar-los: lliga molt bé per exemple l'arròs basmati.
1er) Mirem els pebrots del piquillo com estan i aquells més trencats els apartem per la salsa.
2on) Ho piquem tot ben petit petit tenint en compte que anirà dins el farcit del pebrot. Així doncs ratllem/piquem/tallem en trossets ben petits els ingredients. En una cassola/paella amb oli saltegem per aquest ordre: alls, gingebre i julivert i... el porro fins que estigui fet (transparent).
3er) Hi afegim la pastanaga, el pebrot verd uns minuts i el seitan, la cúrcuma/curry i els pinyons i ho deixem fer uns 10 minuts anant remenant. Salpebrem.
4rt) Farcim els pebrots i els posem en una safata d'anar al forn.
Després farem la salsa per acompanyar-los...
ingredients |
tot ben petit petit |
fregir l'all |
el porro |
pastanaga i |
pebrot |
el seitan i |
les espècies... |
farcir els pebrots |
tots en una safata de forn |
i ara anem a fer la salsa que acompanyarà els pebrots ja farcits.
Necessitem: pebrots del "piquillo"(2/3 unitats), 1 ceba, crema de llet (uns 100ml), sal i pebre.
Piquem els pebrots ben petits. Coem la ceba ben petita fins que sigui transparent, hi afegim el pebrot i la crema de (de soja o d'avena o de llet), aquesta última a última hora... ho triturem.
Ho escalfem per separat dels pebrots i ...
a taula
fregir la ceba... |
afegim els pebrots ben tallats |
i la crema de llet i triturem tot |
salsa preparada ! |
Gratinem els pebrots una bona estona al forn mig/fort (uns 15/20 minuts) i emplatem.
Aquí teniu una mostra:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!