4 de febr. 2013

farcit de trufa per pastissos...





Ingredients per al farcit de trufa:
xocolata de cobertura, sucre, nata (líquida per muntar nosaltres), i mantega (una mica)
1er) posarem al bany maria la xocolata de cobertura amb una mica de mantega (li dona una brillantor i suavitat)
2on) Farem el sucre de llustre passant sucre per un molinet (d'aquells de cafè)
3er) Muntem la nata liquida amb les varilles
4rt) Barregem tot amb molt de compte per respectar la textura de la nata barrejant-ho amb una llengüa pastissera remenant amb moviments de baix a dalt amb compte. Quan ja ho tinguem tot barrejat posar en una mànega pastissera i decorar o emplenar el pastís.
Bon profit!


xocolata de cobertura i mantega al bany maria

remenar bé

passar el sucre per un molinet

sucre de llustre

muntar nata, afegint-hi sucre de llustre i barrejar la xocolata amb compte

ualà!

i... a decorar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!