7 de març 2013

Entrepà de mozzarella,alvocat i maduixes



Ingredients (per un gran entrepà: 2/3 persones)

-          4 llesques d’un bon pa (millor de pagès) o una barra llarga de bona qualitat
-          7/8 maduixes
-          Mozzarella (unes 6/7 rodanxes)
-          Dos alvocats (millor una mica madurs, la pell és molt fosca)
-          Oli d’oliva, sal, suc de llimona (o una llima), vinagre balsàmic o similar


1)     Primer de tot pelem i buidem els alvocats. Ens anirà bé, si són madurs, fer-ho amb una cullera. Hi afegim el suc de llimona perquè no s’oxidin i un polsim de sal. Deixem aquest paté reservat per després.
2)    Tallem a rodanxes les maduixes. En una paella amb oli d’oliva (poc) les saltegem, hi aboquem una mica de vinagre. Coure-les poc.
3) Posem el pa a torrar per la banda de dins (en una torradora o en una planxa o paella)
3)    I ja passem a muntar l’entrepà: una base d’alvocat, les rodanxes de maduixes i els talls de mozzarella. Tapem i torrem l’entrepà en una paella.
Servir calent


Bon profit!





els ingredients


el suc de llimona



treballem l'alvocat

 hi afegim suc de llimona



saltegem les maduixes


en una safata untem oli i torrem el pa





base d'alvocat
segona capa de maduixes


 i a sobre de mozzarella



finalitzem amb unes maduixes


torrem el pà

molt color i més sabor !

2 comentaris:

  1. Quina gana, Ju! Això ha d'estar per llepar-se els dits!!

    ResponElimina
  2. t'asseguro que ahir a casa vam gaudir com canalla amb sabates noves !

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!