31 de març 2013

Gelatina de poma per pintar pastissos




 Ingredients  (per pintar 4 o 5 pastissos):
 250 grams d’aigua, 200 grams de sucre, la pell de dues pomes, 1 cullerada de suc de llimona i 2 fulles de gelatina vahiné (solen ser més grans).

1)     En un cassó bullir l’aigua amb el sucre i la pell de les pomes. Coure-ho uns 15 minuts a foc mig.
2)    Mentre hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda
3)    Treure el cassó del foc, afegir-hi el suc de llimona. I incorporar-hi la gelatina escorreguda. Remoure bé.
4)    Deixar refredar a temperatura ambient. Després posar a la nevera. Si preveiem que ens sobra, millor congelar-la. Es pot posar dins tasses o petits tapers i al congelador.
Per poder pintar el pastís l’hem de tenir en format líquid.  Si la tenim congelada la traiem una hora abans del congelador i, si cal, posar-la uns minuts al microones per aconseguir la textura per poder pintar el pastís.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!