Ingredients (per pintar 4 o 5 pastissos):
250 grams d’aigua, 200 grams de sucre, la pell de dues pomes, 1 cullerada de suc de llimona i 2 fulles de gelatina vahiné (solen ser més grans).
250 grams d’aigua, 200 grams de sucre, la pell de dues pomes, 1 cullerada de suc de llimona i 2 fulles de gelatina vahiné (solen ser més grans).
1) En
un cassó bullir l’aigua amb el sucre i la pell de les pomes. Coure-ho uns 15
minuts a foc mig.
2) Mentre
hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda
3) Treure
el cassó del foc, afegir-hi el suc de llimona. I incorporar-hi la gelatina
escorreguda. Remoure bé.
4) Deixar
refredar a temperatura ambient. Després posar a la nevera. Si preveiem que ens
sobra, millor congelar-la. Es pot posar dins tasses o petits tapers i al
congelador.
Per poder pintar el
pastís l’hem de tenir en format líquid.
Si la tenim congelada la traiem una hora abans del congelador i, si cal,
posar-la uns minuts al microones per aconseguir la textura per poder pintar el
pastís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!