Ingredients (per unes 4 persones):
- 400 grams
d’espaguetis
- 200 grams de formatge parmesà
ratllat
- 2 cebes tendres
- 4 llimones
- 400ml. De nata líquida
- sal, nou moscada (molt poqueta)
i 1 branqueta de farigola (opcional)
1.
Ratllem la pell de les llimones i
posteriorment els traiem el suc.
2. Abocar
en un cassó, hi afegim la ceba tallada rodanxes
3. Bullim
els espaguetis
4. Afegim
al cassó la farigola i la nou moscada
5. Hi
afegim la nata líquida. Ho coem una estona, aproximadament 8/10 minuts a foc
lent.
6. Afegir-hi
els espagueti bullits i escorreguts.
7. Servir
acompanyat del formatge ratllat.
posem a bullir els espaguetis |
tallem la ceba |
ratllem les llimones |
i en treiem el suc |
en un cassó al foc aboquem el suc de llimona |
acompanyat de la pell ratllada |
i coem la ceba |
una mica de nou moscada li donarà un bon toc |
i una branqueta de farigola... |
cap al final hi afegim la crema de llet i remenem |
ja tenim la salsa a punt per acompanyar la pasta ! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!