12 d’abr. 2013

Espaguettis amb salsa de llimona



Ingredients (per unes 4 persones):
  - 400 grams d’espaguetis
 - 200 grams de formatge parmesà ratllat
 - 2 cebes tendres
 - 4 llimones
 - 400ml. De nata líquida
- sal, nou moscada (molt poqueta) i 1 branqueta de farigola (opcional) 
               
1.    Ratllem la pell de les llimones i posteriorment els traiem el suc.
2.  Abocar en un cassó, hi afegim la ceba tallada rodanxes
3.  Bullim els espaguetis
4.  Afegim al cassó la farigola i la nou moscada
5.  Hi afegim la nata líquida. Ho coem una estona, aproximadament 8/10 minuts a foc lent.
6.  Afegir-hi els espagueti bullits i escorreguts.
7.  Servir acompanyat del formatge ratllat.

posem a bullir els espaguetis

tallem la ceba

ratllem les llimones

i en treiem el suc


en un cassó al foc aboquem el suc de llimona

acompanyat de la pell ratllada

i coem la ceba


  
una mica de nou moscada li donarà un bon toc



i una branqueta de farigola...

cap al final hi afegim la crema de llet i remenem

ja tenim la salsa a punt per acompanyar la pasta !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!