Ingredients: 40 plaques de canalons,
pernil dolç (6 llenques), blat de moro (1 llauna mitjana), ous dusos (uns 6), nous (un grapat), olives (uns 150 grams o una llauna mitjana), pastanaga (4 unitats), sal i pebre i
oli d’oliva. Maionesa.
- Primer
de tot: tallem les pastanagues a daus molt petits i les coem al dente . Coem els ous
fins que estiguin dusos (10 minuts). Ho reservem tot. Ratllem els ous
dusos. Tallem a trossets el pernil dolç, les olives i piquem les nous. Tot ben petit per tal que pugue fer el canaló amb facilitat. Reservem
unes tires de pernil, i algunes olives per la decoració posterior.
- Ara
courem les plaques de canalons i
les estenem damunt uns draps de cuina. Coure-les uns 12/13 minuts i aturar la cocció amb aigua freda.
- Preparem
el farcit per als canalons: en un bol barregem els ous dusos ratllats, els
daus de pastanaga, els trossets de pernil dolç, la tonyina, el blat de
moro, les olives i les nous picades.
- Farcim
cada canaló amb el farcit preparat i el tanquem.
- Podem
desar-los a la nevera dins d’un taper. Es poden tenir fets hores abans de
servir a taula. Si es posen en tapers o safates per servir pintar amb oli d'oliva el fons per evitar que hi quedin enganxats.
- Posem
els canalons en cada plat i cobrim amb maionesa al gust i unes tires de
pernil mitges olives per decorar.
|
els ingredients |
|
tallem les verdures ben petites, petites |
|
ja tenim tots els ingredients triturats |
|
els barregem en un bol |
|
podem afegir-hi una mica de maionesa per lligar-ho |
|
farcim els canalons amb les verdures |
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!