si voleu la recepta dels panellets, aquí la teniu:
http://jucuinesimes.blogspot.com.es/2012/10/panellets-de-la-padrina-antonia.html
Ingredients: uns 100 grams de castanyes per persona i un moniato per persona
Primer fem els moniatos:
1)
Posem el forn a
escalfar a uns 200 graus
2)
Netegem bé els
moniatos, si són molt bruts passar-los un raspall fi
3)
Per anar bé cal
que siguin del mateix tamany perquè tinguin el mateix temps de cocció
4)
Posem en una
safata damunt paper de forn i els deixem coure aproximadament una hora i quart.
Quan portin la meitat de la cocció se’ls pot donar la volta. Sabrem que estan a
punt quan veiem que surt el sucre interior del moniato cap enfora i es caramel·litza
o ho podem comprovar punxant-lo (és tou) però el que és cert és que, millor més
temps que menys perquè com més temps més dolç serà.
5)
Treure i servir.
Es pot menjar tallant-lo per la meitat i menjant amb una cullereta
I després les castanyes:
1)
Netejar les
castanyes. Fer-los un tall (o bé en forma de creu o bé un tall sol). En aquest moment podem salar-les (opcional).
Les mullem i
2)
Posem una paella
amb forats al foc i aboquem les castanyes.
3)
Anem donant-los
la volta i deixem coure uns 15 minuts aproximadament o bé quan el color del
fruit sigui groc intens i la closca estigui una mica ennegrida. Podem anar
esquitxant d’aigua de tant en tant.
4)
Les guardem
embolicades en paper de diari.
5)
Si es volen fer
servir per algun altre plat en aquest moment (calentes) és quan va millor per
pelar-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!