Ingredients: patates de bona qualitat. Aigua. Sal
grossa. Per la salsa: alls, pa, oli d’oliva, comí molt, pebre vermell, pebre
negre, sal, pebrots escalivats, vinagre.
1) Netegem
les patates, posem aigua a coure en una cassola, quan arrenqui el bull
afegir-hi les patates. Hi posem una quarta part del pes de les patates de sal
gruixuda i deixem coure fins que s’acabi l’aigua
2) Ara
anem a fer la salsa d’acompanyament: Fregim les dents d’all amb pell, daurades
i traiem la pell i apartem. Fregim el pa a trossets en l’oli d’abans i reservem
amb els alls. En un pot allargat hi aboquem l’oli sobrer dels alls, el pa
fregit, comí molt, pebre vermell, sal, caiena, pebre negre, una mica d’aigua i
passem pel turmix. En aquest cas hem afegit alguna espècie extra ja quetenim espècies provinents del Marroc com la harissa. Hi afegim pebrots escalivats amb més oli i una mica de
vinagre. Salem si cal.
3) Servim
les patates calentes tallades (si són petites fem una creu perquè s’obrin, amb
pell i tot) i la salsa al costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!