5 de gen. 2014

Cloïsses amb salsa verda

Ingredients (per unes 4/5 persones):
Ingredients:  500 grams de cloïsses, 1 ceba gran, 2 o 3 grans d’all, un manat de julivert fresc, 1 got de vi blanc o cava, 1 cullerada sopera de farina, aigua.

1)     Netegem bé les cloïsses amb aigua i les deixem en remull
2)    En un cassó amb oli d’oliva hi sofregim la ceba i l’all tallats a trossets molt petits. Primer hi posem la ceba i als cinc minuts aproximadament hi aboquem l’all (per evitar que es cremi).
3)    Quan la ceba estigui transparent hi afegim la farina i ho remenem bé. Deixem coure un parell de minuts tot remenant-ho i aboquem el vi. Deixem coure uns 5 minuts i vigilem que no s’enganxi i si queda massa espès hi afegim aigua.
4)    Hi afegim el julivert trinxat, salem i remenem bé vigilant la textura de la salsa.
5)    Finalment hi aboquem les cloïsses i tapem, deixem coure fins que s’obrin. Tanquem el foc i deixem reposar. Servim calent.

els ingredients

tallem la ceba i l'all


sofregim la ceba

hi afegim l'all trinxadet

i la farina i remenem bé

el got de cava

anem remenant i afegim aigua si cal

el julivert ben trinxat


i finalment les cloïsses. 

deixem coure fins que s'obrin







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!