Ingredients: (per unes 4 persones) una peça de seitan ( uns 300 /400 grams) uns 60 grams de ceps deshidratats, 350-400 ml. de
crema de llet, sal i pebre. I per l'acompanyament: arròs basmati (calculo uns 40/50 grams per persona, com que és per acompanyar)
1) La
nit abans posar els ceps en un bol coberts d’aigua per hidratar-los
2) Tallar
el seitan a filets, fregir-los i reservar-los (que quedin lleugerament rossets però no torrats)
3) Escórrer
els ceps i reservar l’aigua/brou dels ceps.
4) A la paella de fregir el seitan hi fregim els ceps fins que siguin rossos, hi afegim la
crema de llet i el suc dels ceps (no tot, cal veure la quantitat que volem perquè
surti una salsa espessa). Jo primer hi tiro la crema de llet i després hi vaig afegint el brou (aproxidament entre mig got i tres quarts de got)
5) Coem
i remenem fins que espesseixi una mica. Salpebrem al gust.
6) Hi
afegim els filets de seitan i deixem coure uns minuts. Servim calent. Podem
servir amb una guarnició com arròs basmati o unes verdures o unes patates al
forn. Per mi lliga molt bé amb l'arròs.. El fort i autèntic sabor dels ceps amb el seitan i l'arròs fan una combinació excel·lent.
Bon profit!
Buaaaah! Amb la gana que tinc, la pinta que té i que tinc un súper a tocar, em sembla que compro ceps i ho provo avui mateix!!! Gràcies per la recepta!!
ResponEliminaLaia
posa avui en remull els ceps i fes-ho demà, és poca estoneta... ara si no et pots esperar... endavant !!
EliminaDivendres vam posar els ceps en remull per fer-ho per dinar dissabte. Boníssim!! Repetirem segur!
ResponEliminaOle tu....me n,alegro molt. Es fàcil i bonissim! Gracies x compartir-ho.
ResponElimina