28 de març 2014

Amanida de pasta amb maduixes


Us agraden les maduixes ?? doncs ara és el temps per gaudir-ne i no només de postres sinó fetes de moltes altres maneres.
En aquesta amanida de pasta combinem ingredients dolços i salats buscant els contrasts. Es fa molt ràpid, un quart d'hora i ja la tindreu feta.
Un plat fresc per tota la família! Si hi ha celíacs podeu fer servir pasta sense gluten i en versió vegetariana, sense tonyina



Ingredients per 5 persones: uns 400 grams de pasta de colors tipus llaços, margarides o la que ens agradi més, mig quilo de maduixes, 2 kiwis, una llauna mitjana de blat de moro, unes 2 llaunes petites de tonyina, oli d’oliva de bona qualitat, sal, pebre negre i pipes pelades (per  acompanyar i decorar)

1)     Coem la pasta al dente dins una olla amb aigua bullent amb una mica de sal i oli. Escorrem i refredem amb aigua freda per aturar la cocció.
2)    Netegem les maduixes i els kiwis i els tallem. Mirem de tallar-los que quedin formes boniques per fer-ho més atractiu.
3)    En un bol barregem la pasta amb la fruita tallada, la tonyina, el blat de moro i ho amanim amb oli d’oliva i salpebrem al gust.
4)    Servim amb un bol amb pipes pelades perquè cadascú se’n serveixi al gust.





Bon profit !

2 comentaris:

  1. A punt per tastar-la...
    A casa ens hem permès una petita llicència... Com jo no menjo tonyina, m'hi he posat formatge fresc. El company sí que s'hi ha posat tonyina.

    Les dues versions, fantàstiques!!!!
    Gràcies!

    Salut,

    Laia

    ResponElimina
  2. Molt bona! Al principi sobta per la seva barreja de sabors, però al final repeteixes plat. Molt fàcil de preparar!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!