En aquesta amanida de pasta combinem ingredients dolços i salats buscant els contrasts. Es fa molt ràpid, un quart d'hora i ja la tindreu feta.
Un plat fresc per tota la família! Si hi ha celíacs podeu fer servir pasta sense gluten i en versió vegetariana, sense tonyina
Ingredients per 5 persones: uns 400 grams de pasta de colors tipus llaços, margarides o la que ens agradi més, mig quilo de maduixes, 2 kiwis, una llauna mitjana de blat de moro, unes 2 llaunes petites de tonyina, oli d’oliva de bona qualitat, sal, pebre negre i pipes pelades (per acompanyar i decorar)
1)
Coem la pasta al dente dins una olla amb
aigua bullent amb una mica de sal i oli. Escorrem i refredem amb aigua freda per
aturar la cocció.
2)
Netegem les maduixes i els kiwis i els
tallem. Mirem de tallar-los que quedin formes boniques per fer-ho més atractiu.
3)
En un bol barregem la pasta amb la fruita
tallada, la tonyina, el blat de moro i ho amanim amb oli d’oliva i salpebrem al
gust.
4)
Servim amb un bol amb pipes pelades perquè
cadascú se’n serveixi al gust.
Bon profit !
A punt per tastar-la...
ResponEliminaA casa ens hem permès una petita llicència... Com jo no menjo tonyina, m'hi he posat formatge fresc. El company sí que s'hi ha posat tonyina.
Les dues versions, fantàstiques!!!!
Gràcies!
Salut,
Laia
Molt bona! Al principi sobta per la seva barreja de sabors, però al final repeteixes plat. Molt fàcil de preparar!
ResponElimina