21 de març 2014

Pastís de formatge cremós i mató








Ingredients : 1 paquet de formatge cremós (tipus Philadelfia), 3 ous, 1 iogurt grec, 2 tarrines de mató del tamany  d’un iogurt (jo faig servir un molt bo “Pastoret”), 3 cullerades de maizena (si no en tenim la podem substituir per farina normal)i 10 cullerades de sucre.

1)     Posem el forn a escalfar a uns 200 graus.
2)    Barregem tot en un bol en el següent ordre: primer els ous amb el sucre, hi afegim el iogurt, el mató i el formatge cremós i finalment la maizena. Ho treballem bé procurant que no quedin grumolls
3)    Untem un motlle (va millor d’aquells allargats per plumcake) amb mantega fosa amb un pinzell. Hi aboquem la barreja
4)    Coem al forn uns 40’ a uns 170 graus. Mirem que en punxar amb una agulla surti neta.
5)    Deixem refredar, desemmotllem i servim.


Es pot fer acompanyar per una melmelada de gerds, de cireres o de maduixes.

Bon profit!





els ingredients

barregem els ous amb el sucre



ben barrejat


hi afegim el iogurt  i ...
el formatge cremós ...


el mató ...


i la maizena

untem el motlle amb mantega fosa

hi aboquem la barreja

al forn a coure fins que estigui cuit

desemmotllem en fred i servim





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!