Menú

28 de maig 2014

coca de pasta de full amb cireres de Sant Climent

la farcim amb les cireres desossades


És un pastís moolt fàcil, i te'l pots emportar de picnic. 
Aprofiteu ara que encara hi ha cireres i que estan boníssimes !




Ingredients:  Un parell de làmines de pasta de full ja fetes (rodones o quadrades), unes quantes cireres (per exemple mig quilo) i sucre.

1)     Posem el forn a escalfar a uns 200 graus a sota i a dalt.
2)    Traiem les cues i els pinyols de les cireres. Les posem en un escorredor i així treuen l'excés de líquid que puguin tenir.
3)    Estenem la pasta brisa damunt una safata per anar al forn (a sota hi posem paper per al forn)
4)    Posem una capa de cireres i ho espolsem amb força sucre. Tapem amb l’altra capa de pasta de full. Ho tanquem tot ben bé per tots els costats (va molt bé que la capa de sota sigui una mica més gran i la podem aplegar i amb els dits ajuntar amb la part de dalt.
5)    Fem uns talls a la capa de dalt amb un ganivet perquè surti l’aire calent. Ho espolsem per sobre amb sucre i ...
6)    Al forn durant uns 20/25 minuts (o fins que veiem que estigui torrat). Jo la primera part ho faig només amb el forn de sota i la segona part hi poso també el grill (el forn de sobre).
  

Bon profit !















4 comentaris:

  1. Mmm... Segur que delicios com sempre! Tens un premi al meu blog. Passa't qn vulguis! XO

    ResponElimina
  2. Uaaaaauuuu!! Aquesta cau aquesta setmana!!

    ResponElimina
  3. Oooooh! Ho he fet de memòria i m'he oblidat el sucre!!! (Ho tinc al forn, ja et diré com ha quedat...) ^_^'

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!