Més postres amb cireres ! Si teniu la pasta brisa feta és molt fàcil de fer! I el resultat és espectacular !
Ingredients:
4 ous (2 ous sencers i 2 rovells d'ou), 300/350 grams de cireres senceres, 90 grams de sucre i 200ml. de
nata líquida. Una pasta brisa.
1) Posem
el forn a escalfar a uns 180 graus a sota i a dalt.
2) Traiem
les cues i els pinyols de les cireres.
3) Estenem
la pasta brisa damunt un motlle d’uns 25cm. de diàmetre (si pot ser rodó i
d’aquells que es desemmotllen, millor)
4) Barregem
en un bol 2 ous, 2 rovells d’ou amb el sucre i batem. Hi afegim la nata
líquida. Ho aboquem en una gerra d’aquelles que tenen la forma de punxa per
servir millor els líquids. Ja veureu perquè
5) Punxem
amb una forquilla la pasta brisa estesa,tant les parets com la base. Hi
col·loquem les cireres i aboquem amb molta cura entremig la barreja feta.
6) Posem
al forn uns 40 minuts ! (si volem saber si està ok, punxem i si surt neta
l’agulla ja està)
7) Deixem
refredar i traiem del motlle.
Bon profit !
batem els ous amb el sucre |
i aboquem la barreja amb molt de compte |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!