divendres, 16 de maig de 2014

pastís de pasta brisa amb cireres










Més postres amb cireres ! Si teniu la pasta brisa feta és molt fàcil de fer! I el resultat és espectacular !










Ingredients:  4 ous (2 ous sencers i 2 rovells d'ou), 300/350 grams de cireres senceres, 90 grams de sucre i 200ml. de nata líquida. Una pasta brisa.

1)     Posem el forn a escalfar a uns 180 graus a sota i a dalt.
2)    Traiem les cues i els pinyols de les cireres.
3)    Estenem la pasta brisa damunt un motlle d’uns 25cm. de diàmetre (si pot ser rodó i d’aquells que es desemmotllen, millor)
4)    Barregem en un bol 2 ous, 2 rovells d’ou amb el sucre i batem. Hi afegim la nata líquida. Ho aboquem en una gerra d’aquelles que tenen la forma de punxa per servir millor els líquids. Ja veureu perquè
5)    Punxem amb una forquilla la pasta brisa estesa,tant les parets com la base. Hi col·loquem les cireres i aboquem amb molta cura entremig la barreja feta.
6)    Posem al forn uns 40 minuts ! (si volem saber si està ok, punxem i si surt neta l’agulla ja està)
7)    Deixem refredar i traiem del motlle.

Bon profit !



els ingredients


punxem la pasta brisa

batem els ous amb el sucre

afegim la crema de llet


col·loquem les cireres a la base

i aboquem la barreja amb molt de compte


preparada per anar al forn




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!