Ingredients:
llesques de bon pa, rodanxes de formatge de cabra, cireres, sucre i
aigua.
1) En
un pot posem a bullir una mica d’aigua amb sucre fent un almívar, com es fa un almívar? molt senzill: posem la mateixa quantitat de sucre que d'aigua, ho barregem i ho posem en un pot al foc durant un quart d'hora aproximadament i anem remenant. Avui hem posat mig got de sucre i mig got d'aigua. Quan
espesseixi hi afegim les cireres sense pinyol i deixem espessir una mica. Això pot representar uns 20 minuts aproximadament. També anem remenant. Després ho deixem escórrer una mica en un bol i ja tenim les cireres preparades.
2) Posem
el formatge de cabra a gratinar al forn (uns 10 minuts a forn fort)
3) Torrem
les llesques de pa
4) Muntem:
llesques de pa, damunt la rodanxa de formatge de cabra gratinat i al capdamunt
les cireres.
Servim tal qual tebi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!