23 de maig 2014

torrada de formatge de cabra amb cireres confitades



Ingredients:  llesques de bon pa, rodanxes de formatge de cabra, cireres, sucre i aigua.

1)     En un pot posem a bullir una mica d’aigua amb sucre fent un almívar, com es fa un almívar? molt senzill: posem la mateixa quantitat de sucre que d'aigua, ho barregem i ho posem en un pot al foc durant un quart d'hora aproximadament i anem remenant. Avui hem posat mig got de sucre i mig got d'aigua. Quan espesseixi hi afegim les cireres sense pinyol i deixem espessir una mica. Això pot representar uns 20 minuts aproximadament. També anem remenant. Després ho deixem escórrer una mica en un bol i ja tenim les cireres preparades.
2)    Posem el formatge de cabra a gratinar al forn (uns 10 minuts a forn fort)
3)    Torrem les llesques de pa
4)    Muntem: llesques de pa, damunt la rodanxa de formatge de cabra gratinat i al capdamunt les cireres.
Servim tal qual tebi.


Bon profit !











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!