Menú

24 de jul. 2014

tomàquets farcits de formatge i ou




Ara que tenim tomàquets bons i si són acabats de collir, millor.
Un entrant fresquet i boníssim.











Ingredients: 5 tomàquets de Montserrat () per buidar, 2 tomàquets de penjar (per fer daus i farcir), 2 terrines petites de mató o formatge fresc, 2 ous durs, unes quantes olives verdes, uns quants pinyons, mitja llimona, oli d’oliva, unes fulles d’alfàbrega fresca, sal i pebre negre.
  1. Posem a coure  durant 10 minuts els ous i després posem a refredar sota l’aigua freda.
  2. Buidem els tomàquets de Montserrat, els salem i girem cap avall perquè deixin anar tota l’aigua.
  3. Tallem a daus els tomàquets de penjar, el mató, els ous. Tallem a rodanxes les olives. Piquem unes fulles d’alfàbrega fresca.
  4. Barregem en un bol o en un plat fondo tots els ingredients, ho reguem tot amb el suc de la mitja llimona i salpebrem.
  5. En una safata posem els tomàquets i els farcim amb el preparat. Ho tapem amb film transparent. I desem a la nevera.
  6.  A l’hora de servir guarnim amb unes fulles d’alfàbrega. I, si volem amb unes quantes olives negres.


Bon profit! 

els ingredients

tallem els tomàquets

els buidem



salem i deixem asseca








tallem l'alfàbrega




barregem els ingredients





farcim els tomàquets





4 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!