Menú

16 de set. 2014

macarrons amb camagrocs







Uns macarrons molt ràpids de fer.

És un plat molt senzill i fàcil de fer.  












Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de macarrons (o una altra pasta), un grapat de camagrocs  frescs (uns 300 grams), oli d’oliva, sal, pebre i herbes com romaní, orenga, farigola i llorer i una dent d’all

  1. Primer de tot piquem les herbes fresques, les posem en un bol amb una dent d’all i 2 fulles de llorer i les cobrim d’oli d’oliva. Les deixem macerar una bona estona, com més estona, millor.
  2. Després netegem els camagrocs  ben nets i deixem escórrer bé
  3. Coem la pasta al dente
  4. Fregim els camagrocs  en una paella amb oli d’oliva. A mig coure traiem el suc que han fet i tornem al foc. Més aviat ho coem poc, uns 5/7 minuts a foc mig ja n’hi ha prou.
  5. Barregem els macarrons escorreguts amb els camagrocs i servim amb l’oli d’herbes.



Bon profit! 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!