Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de macarrons (o una altra pasta), un grapat de camagrocs frescs (uns 300 grams), oli d’oliva, sal, pebre i herbes com romaní, orenga, farigola i llorer i una dent d’all
- Primer de tot piquem les herbes
fresques, les posem en un bol amb una dent d’all i 2 fulles de llorer i
les cobrim d’oli d’oliva. Les deixem macerar una bona estona, com més
estona, millor.
- Després netegem els camagrocs ben
nets i deixem escórrer bé
- Coem la pasta al dente
- Fregim els camagrocs en una paella amb
oli d’oliva. A mig coure traiem el suc que han fet i tornem al foc. Més
aviat ho coem poc, uns 5/7 minuts a foc mig ja n’hi ha prou.
- Barregem els macarrons escorreguts amb
els camagrocs i servim amb l’oli d’herbes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!