19 d’oct. 2014

trufa de pastisseria



 i farcim el pastís
Ingredients : 200 grams de xocolata negra per cobertura, 500 ml. de nata líquida per muntar i 30 grams de sucre glacé.
Aquesta recepta requereix una mica de temps ja que cal que es mantingui en repòs a la nevera. Jo la faig el dia abans de farcir el pastís i el mateix moment de farcir-lo la munto.Queda una trufa ferma i deliciosa.
1. Primer trossegem la xocolata. En un cassó ben net posem la nata líquida a coure al foc amb el sucre glacé. Just abans que arrenqui el bull traiem del foc i afegim la xocolata a trossos i anem remenant i treballant fins que tot quedi ben barrejat. Al final ens queda una crema suau lleugerament espessa.
2. La canviem de pot perquè es refredi i continuem remenant per evitar que es formi la crosta de la superfície. Durant una estona anem remenant. Al final, quan ja s'ha refredat, remenem per últim cop i tapem amb film transparent. Desem a la nevera, un mínim de 5 hores. Jo la deixo tota la nit.
3. La traiem ben freda i la muntem amb unes barilles elèctriques. I ja està preparada per farcir el que vulguem.


els 3 ingredients


el sucre a la nata líquida



anem remenant ..

canviem de pot


tapem i a la nevera
quan traiem de la nevera te aquest aspecte, més espès



la muntem



 i farcim el pastís






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!