Kikos?
Sí, és la clau d’aquesta amanida, el seu sabor salat i la textura cruixent li
donen un toc divertit. Només caldrà amanir-la amb la crema balsàmica de Mòdena. Només amb cinc ingredients ! Una proposta que encantarà als petits i no tan petits de casa.
Ingredients per 4/5 persones: assortit d’enciams
al gust (podem jugar amb els colors), un bon grapat de kikos, uns tomàquets
cherrie, formatge de cabra i crema balsàmica de vinagre de Mòdena.
1) Netegem
els enciams i els traiem l’excés d’aigua. Jo faig servir una d’aquelles
centrifugadores d’enciams. Permet tenir-ho tot fet en segons.
2) En
un morter i una mà de morter piquem els kikos deixant trossets no massa petits
3) Tallem
a trossos el formatge de cabra (que sigui de bona qualitat)
4) Muntem
el plat: posem de base els enciams, hi afegim els trossets de formatge de cabra,
els tomàquets cherri tallats per la meitat i els kikos trossejats. Ho amanim
tot amb la crema balsàmica.
Bon profit !
els ingredients, les quantitats que vulguem |
aixafem els kikos |
netegem i tallem els tomàquets |
muntem l'amanida amb tots els ingredients |
una amanida amb molt color |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!