Menú

14 de nov. 2014

amanida d'enciams amb kikos, formatge de cabra i tomàquets cherries


Kikos? Sí, és la clau d’aquesta amanida, el seu sabor salat i la textura cruixent li donen un toc divertit. Només caldrà amanir-la amb la crema balsàmica de Mòdena. Només amb cinc ingredients ! Una proposta que encantarà als petits i no tan petits de casa.


Ingredients per 4/5 persones: assortit d’enciams al gust (podem jugar amb els colors), un bon grapat de kikos, uns tomàquets cherrie, formatge de cabra i crema balsàmica de vinagre de Mòdena.

1)     Netegem els enciams i els traiem l’excés d’aigua. Jo faig servir una d’aquelles centrifugadores d’enciams. Permet tenir-ho tot fet en segons.
2)    En un morter i una mà de morter piquem els kikos deixant trossets no massa petits
3)    Tallem a trossos el formatge de cabra (que sigui de bona qualitat)
4)    Muntem el plat: posem de base els enciams, hi afegim els trossets de formatge de cabra, els tomàquets cherri tallats per la meitat i els kikos trossejats. Ho amanim tot amb la crema balsàmica.


Bon profit !






els ingredients, les quantitats que vulguem



aixafem els kikos

netegem i tallem els tomàquets


muntem l'amanida amb tots els ingredients


una amanida amb molt color



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!