Temps de carbassa,
una verdura dolceta, que conté molta aigua i molt poques calories, vitamines A i C i vitamines, potassi, ...
atenció persones diabètiques: totalment recomanada ja que ajuda a regular l'equilibri del sucre en la sang.
Ingredients per 4 persones: 1 carbassa petita, un parell de patates petites, 1 ceba mitjana , oli d'oliva, sal i pebre. I, per acompanyar: torradetes, palets de pa, formatge ratllat, bolets i nous ....
1) Pelar
i tallar la carbassa a daus, tallar la ceba i la patata a daus.
2) En
una cassola fonda amb oli d’oliva fregir lleugerament la ceba afegint-hi la
patata i al final la carbassa, remenar uns 5’ i afegir una mica d’aigua (depèn de la textura i espessor que vulguem,
jo aboco aigua fins a que falten 4 o 5 dits per cobrir, si volem una sopa doncs aboquem més aigua). Salpebrar al gust.
Coure uns 25 minuts
3) Treure
del foc i triturar amb el turmix. Servir
calenta acompanyada de torradetes de santa teresa, formatge ratllat tipus
parmesà o el que es vulgui.
Avui la meva proposta és un saltejat de bolets i nous. En una paella saltegem amb oli, sal i pebre els bolets (eren bolets secs que prèviament he hidratat durant una horeta amb aigua freda i després he escorregut bé) durant uns minuts, hi afegim les nous trossejades i servim en un bol apart o per sobre la crema. Tot calent.
Avui la meva proposta és un saltejat de bolets i nous. En una paella saltegem amb oli, sal i pebre els bolets (eren bolets secs que prèviament he hidratat durant una horeta amb aigua freda i després he escorregut bé) durant uns minuts, hi afegim les nous trossejades i servim en un bol apart o per sobre la crema. Tot calent.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!