Avui
us proposo una recepta de pollastre amb un dels productes protagonistes de temporada: la
carbassa, un plat complet, fàcil i que agrada a molta gent. Podeu cuinar-lo per poca o per molta gent. El punt dolç de la carbassa i l'aroma de la canyella li dona una personalitat única.
Ingredients per 10 persones:
2 pollastres tallats a octaus, 1 carbassa ben grossa, 2 cebes, 4 o 5 tomàquets
madurs (jo faig servir tomàquets de branca), canyella en pols (força), oli d’oliva,
sal i pebre.
1)
Netegem tots els ingredients. Tallem la
carbassa a daus grossets, i la ceba més petita. En una cassola amb oli d’oliva
fregim el pollastre salpebrat al gust, i quan estigui daurat el reservem
2)
En el mateix oli fregim la ceba a foc lent
fins que estigui transparent, en uns 10 minuts hi afegim els tomàquets tallats
a grills i finalment els daus de carbassa fins que estiguin dauradets.
3)
Afegim el pollastre. I afegirem 2 gots de
brou o d’aigua (en calent) on dissolem la canyella mòlta. Ho coem
uns 25 minuts tapat. Compte amb la cocció perquè si ho deixem més la carbassa es cou excesivament i es desfà i se'n pot resentir la presència. Servim calent.
la protagonista d'avui, la carbassa |
l'aigua amb canyella mólta diluida |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!