Menú

28 de nov. 2014

pollastre amb daus de carbassa i aroma de canyella



Avui us proposo una recepta de pollastre amb un dels productes protagonistes de temporada: la carbassa, un plat complet, fàcil i que agrada a molta gent. Podeu cuinar-lo per poca o per molta gent. El punt dolç de la carbassa i l'aroma de la canyella li dona una personalitat única. 








Ingredients per 10 persones: 2 pollastres tallats a octaus, 1 carbassa ben grossa, 2 cebes, 4 o 5 tomàquets madurs (jo faig servir tomàquets de branca), canyella en pols (força), oli d’oliva, sal i pebre.

1)    Netegem tots els ingredients. Tallem la carbassa a daus grossets, i la ceba més petita. En una cassola amb oli d’oliva fregim el pollastre salpebrat al gust, i quan estigui daurat el reservem
2)   En el mateix oli fregim la ceba a foc lent fins que estigui transparent, en uns 10 minuts hi afegim els tomàquets tallats a grills i finalment els daus de carbassa fins que estiguin dauradets.
3)   Afegim el pollastre. I afegirem 2 gots de brou o d’aigua (en calent) on dissolem la canyella mòlta. Ho coem uns 25 minuts tapat. Compte amb la cocció perquè si ho deixem més  la carbassa es cou excesivament i es desfà i se'n pot resentir la  presència. Servim calent.


la protagonista d'avui, la carbassa

l'aigua amb canyella mólta diluida







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!