Menú

13 de des. 2014

Amanida de pollastre amb alvocat i poma regat amb vinagreta de mel

L'orígen d' aquesta amanida és aprofitar un pollastre cuinat fa un parell de dies.  

 En aquest cas he aprofitat un excedent de pollastre que he cuinat amb carbassa, l’he netejat amb un drap i l’he tallat amb unes tisores.








Ingredients per 4 persones: mig pollastre cuit, dos alvocats, dues pomes, un grapat de tomàquets cherrie, un grapat de nous o pinyons (opcional), dues llimones, i per la vinagreta de mel: 8 cullerades d’oli, 2 de mel, 2 de vinagre de poma i sal.

1)    Netegem i tallem el pollastre cuit. Pelem i tallem l’alvocat i la poma i ho ruixem amb suc de llimona. Netegem i tallem per la meitat els tomàquets cherrie
2)   Barregem en un bol tots els ingredients ben talladets
3)   En un bol barregem els ingredients per la vinagreta de mel i els batem. Una altra manera de fer-ho és posar-los tots en un pot de vidre amb tapa i saccejar-ho tot bé .
4)   Servim amb la vinagreta per sobre

Bon profit !



ingredients 

traiem el suc de les llimones


ruixem els alvocats i les pones amb el suc de llimona



barregem els ingredients  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!