Menú

30 de des. 2014

Bombons de pernil farcits de formatge i fruits secs




Uns bombons d'entrant que combinen molt bé els sabors del pernil, el formatge i els fruits secs. Molt fàcils de fer .





Ingredients : pernil salat de bona qualitat, formatge d’untar o mascarpone , uns 50 grams d’ametlles, uns 30 grams de panses i uns 30 grams d’orellanes

  1. Trossejar els fruits secs i en un bol barrejar amb el formatge cremós remenant bé amb una cullera
  2. Podem utilitzar una cubitera de fer gel (d’aquelles típiques de plàstic) o bé un motlle per fer minimagdalenes o pastissets. Tallem film transparent del tamany del pernil (una mica més gran). Posem el film estirat i a sobre el pernil. Ho coloquem dins els motlles i ho farcim amb el formatge i fruits secs, tanquem bé i amb el film transparent ho apretem bé.
  3. Ho posem a la nevera un parell d’hores ( o bé podem posar-ho al congelador per fer servir el dia que vulguem) . Ho servim ben col·locat dins motlles petits d'aquells arrissats per les trufes. 

Bon profit



els ingredients

piquem les ametlles

tallem les orellanes



farcim el pernil



emboliquem bé i deixem a nevera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!