Uns canapés que jugen amb els colors taronja i verd, i que avui els he fet sense gluten.
Són fàcils de fer i molt bons
Ingredients :
Pel pa de pessic : 150 grams de pebrots del piquillo, 100 grams de farina sense gluten, 2 ous, mig sobre de llevat, sal i pebre
Pel
farcit: 1 alvocat, mitja ceba i un tomàquet i suc de mitja llimona i sal
1.
Posem el forn a escalfar a 200 graus.
2. Triturem
els pebrots del piquillo.
3. Separem
els rovells dels ous. En un bol batem els ous, salpebrem, hi afegim els pebrots
triturats. Jo faig servir unes barilles elèctriques perquè la massa queda molt
millor.
4. Tamisem
la farina on hi hem barrejat el llevat.
5. Barregem
la farina amb la resta.
6. Muntem
les clares a punt de neu i les afegim amb molt de compte al preparat. Jo ho
faig amb una llengua pastissera fent moviments suaus.
7. Posem
la massa en una safata de forn amb paper de forn, estenen la barreja i
aplanant-la bé.
8. Enfornem
durant uns 10 minuts a uns 180 graus amb el forn de sota.
9. Mentrestant en un bol barregem l'alvocat amb el suc de llimona, la ceba i el tomàquet ben petits i salem al gust.
10. tallem en petits quadrats la base i hi posem guacamole per sobre
els ingredients amb farina sense gluten |
piquem els pebrots del piquillo |
i els ous |
tamisem la farina i el llevat |
afegim les clares a punt de neu |
i al forn |
tallem en quadrats petits |
suc de llimona, |
barregem l'alvocat amb el suc de llimona |
hi afegim la ceba i el tomàquet |
i farcim els canapès. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!