Menú

30 de des. 2014

Canapés amb base de pebrots amb guacamole


Uns canapés que jugen amb els colors taronja i verd,  i que avui els he fet sense gluten.

Són fàcils de fer i molt bons


Ingredients :

Pel pa de pessic : 150 grams de pebrots del piquillo, 100 grams de farina sense gluten, 2 ous, mig sobre de llevat, sal i pebre

Pel farcit:  1 alvocat, mitja ceba i un tomàquet i suc de  mitja llimona i sal

1.   Posem el forn a escalfar a 200 graus.
2.  Triturem els pebrots del piquillo.
3.  Separem els rovells dels ous. En un bol batem els ous, salpebrem, hi afegim els pebrots triturats. Jo faig servir unes barilles elèctriques perquè la massa queda molt millor.
4.  Tamisem la farina on hi hem barrejat el llevat.
5.  Barregem la farina amb la resta.
6.  Muntem les clares a punt de neu i les afegim amb molt de compte al preparat. Jo ho faig amb una llengua pastissera fent moviments suaus.
7.  Posem la massa en una safata de forn amb paper de forn, estenen la barreja i aplanant-la bé.
8.  Enfornem durant uns 10 minuts a uns 180 graus amb el forn de sota.
9.  Mentrestant en un bol barregem l'alvocat amb el suc de llimona, la ceba i el tomàquet ben petits i salem al gust.
10. tallem en petits quadrats la base i hi posem guacamole per sobre


els ingredients amb farina sense gluten 

piquem els pebrots del piquillo

i els ous

tamisem la farina i el llevat


afegim les clares a punt de neu

i al forn


tallem en quadrats petits

suc de llimona, 


barregem l'alvocat amb el suc de llimona


hi afegim la ceba i el tomàquet


i farcim els canapès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!