Un pollastre molt saborós que avui l'hem acompanyat de daus de patata però també combina molt bé amb un arròs basmati .
Ingredients (per unes 5 persones): 1 pollastre a octaus, 3 llimones, 1 ceba, 2 dents d’all, 5 patates mitjanes, sal, pebre, oli d’oliva, julivert, farina de blat de moro (apte per celíacs), curry,
1) Salpebrar el pollastre. Ruixar-lo amb el suc de la llimona i deixar apart.
2) En una cassola ben gran amb oli d’oliva, sofregir la ceba, amb l’all a làmines, el julivert trinxat i deixar fer-se (la ceba transparent)
3) Afegir-hi el pollastre i cobrir amb aigua. Quan l’aigua bulli afegir-hi 2 cullerades de curry i 2 més de farina, així espessirà. Un consell, traiem una mica d'aigua calenta i en un got hi barregem la farina de blat de moro treballant-la amb una cullera perquè no faci grumolls. Podem fer el mateix amb el curry. Després ho aboquem tot a la cassola.
4) Deixar coure uns 35 minuts removent-ho de tant en tant perquè no s’enganxi. Servir calent.
 |
els ingredients |
 |
reguem el pollastre salpebrat amb el suc de llimona |
 |
coem les cebes |
 |
hi afegim les làmines d'all |
 |
i el julivert picat |
 |
deixem fins que la ceba sigui transparent i |
 |
afegim el pollastre |
 |
cobrim amb aigua o brou calents |
 |
hi afegim el curry |
 |
i la farina de blat de moro |
 |
fregim els daus de patates |
Quina bona pinta!!
ResponEliminacal posar-ho en pràctica, gràcies Judit.