Menú

2 de gen. 2015

bombons d’alvocat i hummus


Ingredients : uns 300 grams de cigrons bullits, 1 alvocat madur, una mica de mantega (1 cullerada), mitja culleradeta de sal, 1 cullerada de suc de llimona, pa ratllat (uns 50 o 60 grams) i sèsam (llavors)
  1. Primer barrejar l'alvocat amb la llimona i després afegir-hi els cigrons, la mantega i la sal i passar-lo pel turmix. Mirar la textura i si cal afegir més pa ratllat perquè espesseixi més i puguem treballar-ho millor (més consistència)
  2. Fem boletes ajudant-nos d’unes culleres de postres i les arrebossem amb el sèsam
  3. Les posem dins uns paperets de paper arrissat d’aquells que s’usen per les trufes o minimagdalenes i les deixem a la nevera un parell d’hores o congelem fins que les vulguem fer servir.

Bon profit
els ingredients


barregem el suc de llimona amb l'alvocat

triturem els cigrons i l'alvocat

afegim el pa ratllat



arrebossar amb sèsam,






1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!