Menú

23 de febr. 2015

espaguetis amb cloïsses




La pasta sempre agrada. Aquest plat és molt senzill i ràpid de fer. Resulta molt lleuger i saborós.
Mentre bullim els espaguetis pràcticament podem fer el sofregit i fer obrir les cloïsses.
Com a molt 20 minutets i a taula.










Ingredients (per unes 4 persones): 500 grams d’espaguetis, tomàquet triturat, cloïsses (uns 800 grams), unes gambes, alls, 1 ceba gran, un got de cava, oli d’oliva i sal. Per la picada, all, juliviert, un grapat d'ametlles i un grapat d'avellanes.
               
1.    Aromatitzem l’oli en una paella amb unes làmines d’all, apartem i fregim les gambes, volta i volta, i apartem
2.  Hi afegim la ceba triturada i quan sigui tendra el tomàquet, salem i ensucrem i deixem coure una estoneta (un quart d’hora a foc mig suau)
3.  Mentre en una cassola amb oli al fons hi aboquem les cloïsses i tapem. Deixem coure fins que s’obrin i apartem del foc.
4.  Aboquem un got de cava a la paella del sofregit. I coem 5 minuts més
5.  Colem el suc de les cloïsses i l’afegim al sofregit.
6.  Afegim les cloïsses i una picada feta amb all, julivert, ametlles i avellanes.
7.  Deixem coure 5 minuts més
8.  Bullim els espaguetis amb força aigua al dente.
9.  Servim els espaguetis amb la salsa per sobre.

Bon profit!




els ingredients

fem un sofregit amb la ceba

ben rossa

hi afegim el tomàquet

apart coem les cloïsses fins que s'obrin


aboquem cava



colem el brou de les cloïsses i..

l'afegim al sofregit


afegim les cloïsses i 

la picada

per últim les gambes pelades





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!