Menú

14 de febr. 2015

espaguetis amb verdures

La pasta sempre té èxit i més si hi ha nens a taula. Aquest plat és molt senzill de fer i mentre bull la pasta es poden fer les verdures.  En només 15 minutets tindràs un àpat a taula.
Ho vols provar?

Ingredients (per 5 persones):  espaguetis (mig quilo), xampinyons, 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd, 1 ceba,  pastanagues, tomàquet triturat, oli d’oliva, sal, pebre, 2 dents d’all.

1)     Posar una olla amb aigua a escalfar, i mentres bull tallar totes les verdures netes a daus o tires primes. Si no les tenim totes, posem les que tinguem per casa. 
2)    Fregir en una paella primer les dents d’all laminades i apartar, fregir la ceba a tires primes, afegir-hi la pastanaga, els pebrots, els xampinyons...i fregir durant uns 10  minuts o com ens agradi.
3)    Mentre coem les verdures, bullir els espaguetis apart amb força aigua i sal perque quedin al dente, durant uns 8 minuts aproximadament. Escórrer i reservar. 
4)    Barrejar tot en un wok ben calent i al foc durant un parell de minuts i servir tebi.


Bon profit !


els ingredients


tallem les verdures

aromatitzem l'oli amb l'all i apartem



anem afegint les verdures


ben barrejades i cuites

afegim el tomàquet natural

no oblidem de salpebrar al gust


saltegem les verdures i 

afegim els espaguetis

Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!