Menú

24 d’abr. 2015

brownie sense gluten (fàcil)


Un brownie sense gluten, molt saborós i tan fàcil ... que no el faràs només un cop!


Ingredients: 4 ous, 150 grams de mantega, 150 grams de sucre blanc (o moreno), 200 grams de xocolata de cobertura (que sigui sense gluten), 50 grams de farina de blat de moro i un grapat de fruits secs (nous, avellanes i ametlles per exemple)
1.   Primer posar el forn a escalfar a uns 180 graus a dalt i a sota (després ja traiem el gratinador)
2.   Fondre la xocolata a trossos amb la mantega (o bé al microones o bé al bany Maria). Remenar bé que quedi una crema. Deixar refredar una mica, només una mica.
3.   Afegir els ous d’un a un i anar remenant. Afegir la farina i treballar-ho bé. En acabat afegir-hi els fruits secs trossejats ben petitons i remenar.
4.   Posar en un motlle durant uns 35 minuts a uns 180 graus.
5.   Deixar refredar i treure del motlle. Aquest pastís és molt contundent però es pot acompanyar amb una mica de nata muntada !

Bon profit !


els ingredients

desfem la xocolata al bany maria

piquem els fruits secs




hi afegim els ous

hi afegim la farina de blat de moro


i els fruits secs

al forn






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!