Un brownie sense gluten, molt saborós i tan fàcil ... que no el faràs només un cop!
Ingredients: 4 ous, 150 grams de mantega, 150
grams de sucre blanc (o moreno), 200 grams de xocolata de cobertura (que sigui
sense gluten), 50 grams de farina de blat de moro i un grapat de fruits secs
(nous, avellanes i ametlles per exemple)
1. Primer
posar el forn a escalfar a uns 180 graus a dalt i a sota (després ja traiem el
gratinador)
2. Fondre
la xocolata a trossos amb la mantega (o bé al microones o bé al bany Maria).
Remenar bé que quedi una crema. Deixar refredar una mica, només una mica.
3. Afegir
els ous d’un a un i anar remenant. Afegir la farina i treballar-ho bé. En
acabat afegir-hi els fruits secs trossejats ben petitons i remenar.
4. Posar
en un motlle durant uns 35 minuts a uns 180 graus.
5. Deixar
refredar i treure del motlle. Aquest pastís és molt contundent però es pot
acompanyar amb una mica de nata muntada !
Bon profit !
els ingredients |
desfem la xocolata al bany maria |
piquem els fruits secs |
hi afegim els ous |
hi afegim la farina de blat de moro |
i els fruits secs |
al forn |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!