Uns muffins diferents, avui he substituït una mesura de farina de blat per farina d'ametlla, la que fem servir per fer els panellets. I podem aprofitar per fer-ho sense gluten fent servir altres farines: blat de moro, d'arròs, ...
Ingredients
(per unes 16/18 muffins grans): 1 got de farina, 1 got de farina d'ametlla, 1
culleradeta de llevat sec, mitja culleradeta de canyella mólta, 1/4 de
culleradeta de bicarbonat de sodi, mitja culleradeta de sal, 3 ous, 3/4 de got
de sucre moré, 100 grams de mantega fosa, 1 got de crema àgria (la faig amb 200
ml. de nata líquida i el suc d'una llimona), un raig de brandi, granets
d'ametlla i mini perles de xocolata negra.
1.
Primer de tot mesurem
tots els ingredients. Posem la mantega a fondre al foc (o al microones). I fem
la crema àgria: barregem en una tassa els 200 ml. de nata líquida amb el suc de
llimona i remenem, es tornarà una mica espessa.
2. Barregem
tots els ingredients "secs" en un bol (farines, llevat, canyella,
...) i en un altre els ous amb el sucre, hi afegim la crema i la mantega fosa i
remenem. Hi afegim un raig de brandi.
3. Afegim
els ingredients secs als humits i remenem, no gaire, just perquè es barregin
formant una massa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!