Ingredients: 5 carbassons, 1 ceba gran, 2 dents d'all, 2 pebrots
vermells, 1 albergínia, 1 cullerada de tamari, ametlles
(laminades o a granets). Oli d'oliva, sal i pebre.
1) Netegem
els carbassons i els coem al vapor durant uns 10 minuts.
2) Els
buidem de dins amb una cullera. Posem la polpa dins un bol i els carbassons en
una safata amb paper de cuina cap avall perquè vagin traient l'aigua. Ens
interessa tenir-los ben secs.
3) Posem
el forn a escalfar a uns 180 graus.
4) Apart
tallem a daus molt petits les verdures.
5) En
una paella amb oli d'oliva saltegem les verdures, primer comencem amb la ceba
fins que es vegi transparent (uns 5 minuts), després hi afegim el pebrot i
l'albergínia i coem uns 5 minuts aproximadament. A l'últim hi afegim la polpa
de carbassó i coem 5 minuts més junt amb el tamari i la farigola.
6) Salpebrem
els carbassons, els col·loquem en una safata d'anar a forn cap amunt i anem
farcint amb les verdures.
7) Posem
ametlles per sobre (pot ser ametlla a grans o bé a làmines)
8) Al
forn a gratinar fins que siguin daurats (uns 15 minuts)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!