Menú

5 de juny 2015

ous farcits de pebrot i tonyina



Uns ous farcits molt fàcils i que es serveixen freds.
Un entrant sense gluten, sa i nutritiu.




Ingredients per 5 persones: 10 ous durs, 2 pebrots vermells escalivats (o un pot en conserva), 2 llaunetes petites de tonyina, unes gotes de vinagre, una mica de maionesa.

1)    Primer de tot courem els ous. Com? Submergint-los en aigua bullint durant uns 10 minuts i aturant la cocció posteriorment. 
2)   Els deixem refredar sota aigua freda una estona i després a la nevera.
3)   Un cop freds els tallem per la meitat i traiem el rovell (amb una cullera petita o una eina d’aquelles de fer boletes a verdures)
4)   Triturem els pebrots escalivats juntament amb el rovell d’ou, les gotes de vinagre i la tonyina que podem triturar junt amb tot o afegir cap al final ben esmicolada.
5)   Finalment hi afegim la maionesa perquè es lligui bé.
6)   Farcim els rovells posant-los en una safata damunt un llit de fulles d’enciam. Podem decorar amb tires de pebrot escalivat, olives, ...

Bon profit !


coure els ous


el pebrot escalivat

el rovell



triturar


afegir la tonyina

i la maionesa




i farcir els ous, decorar al gust





1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!