Uns ous farcits molt fàcils i que es serveixen freds.
Un entrant sense gluten, sa i nutritiu.
Ingredients
per 5 persones: 10 ous durs, 2 pebrots vermells escalivats (o un pot en
conserva), 2 llaunetes petites de tonyina, unes gotes de vinagre, una mica de
maionesa.
1)
Primer de tot courem els ous. Com?
Submergint-los en aigua bullint durant uns 10 minuts i aturant la cocció
posteriorment.
2)
Els deixem refredar sota aigua freda una estona i després a la nevera.
3)
Un cop freds els tallem per la meitat i
traiem el rovell (amb una cullera petita o una eina d’aquelles de fer boletes a
verdures)
4)
Triturem els pebrots escalivats juntament
amb el rovell d’ou, les gotes de vinagre i la tonyina que podem triturar junt amb tot o afegir cap al final ben esmicolada.
5)
Finalment hi afegim la maionesa perquè es
lligui bé.
6)
Farcim els rovells posant-los en una safata
damunt un llit de fulles d’enciam. Podem decorar amb tires de pebrot escalivat,
olives, ...
Boníssim! I fàcil! Gràcies Judith!
ResponElimina