Una recepta per endur-nos de pícnic. Podem menjar-nos-ho fred o calent i podem combinar-ho amb pebrots de colors (idea proposada per l'Anna, moltes gràcies des d'aquí ). I molt fàcil i ràpid de fer !
Ingredients : salsitxes de carnisseria, tomàquets cherry, oli d’oliva, sal, pebre i farigola (i pebrots de diferents colors)
Ingredients : salsitxes de carnisseria, tomàquets cherry, oli d’oliva, sal, pebre i farigola (i pebrots de diferents colors)
1) Primer
de tot posem el forn a escalfar a uns 200 graus
2) Posem
les salsitxes tallades intercalant-les amb els tomàquets cherries sencers,
salpebrem i posem en una safata de forn amb branques de farigola i pintem les
broquetes amb oli d’oliva
3) Ho
deixem coure fins que es vegi daurat i donem la volta així es farà per les dues
bandes. Calculem uns 20 minuts en total però el color és el que ens diu que ja
està.
4) Podem
menjar calent o fred. Es pot portar de picnic dins un taper i és fàcil de
menjar (amb les mans)
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!