divendres, 21 d’agost de 2015

Broquetes de salsitxes i tomàquets


Una recepta per endur-nos de pícnic. Podem menjar-nos-ho fred o calent i podem combinar-ho amb pebrots de colors (idea proposada per l'Anna, moltes gràcies des d'aquí ). I molt fàcil i ràpid de fer !



Ingredients : salsitxes de carnisseria, tomàquets cherry, oli d’oliva, sal, pebre i farigola (i pebrots de diferents colors)


1)     Primer de tot posem el forn a escalfar a uns 200 graus
2)    Posem les salsitxes tallades intercalant-les amb els tomàquets cherries sencers, salpebrem i posem en una safata de forn amb branques de farigola i pintem les broquetes amb oli d’oliva
3)    Ho deixem coure fins que es vegi daurat i donem la volta així es farà per les dues bandes. Calculem uns 20 minuts en total però el color és el que ens diu que ja està.
4)    Podem menjar calent o fred. Es pot portar de picnic dins un taper i és fàcil de menjar (amb les mans)

Bon profit


els ingredients

tallem les salsitxes

muntem les broquetes amb la farigola i al forn

a punt per menjar, calent o fred !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!