Molt Fàcil
|
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
1,5 €
|
Ingredients (per unes 5 persones): pa per fer 5
entrepans o 5 panets allargats que sigui un pa de bona qualitat, cruixent. 5
talls de llom d’un dit de gruix, 5 llenques de cansalada, 4 o 5 figues, 5 llenques de formatge cheddar,
oli d’oliva, sal, unes fulles d’enciam i una mica de maionesa (opcional)
1) Primer
de tot netegem les figues passant un drap humit. Les tallem a rodanxes i les
reservem. Netegem l’enciam i el tallem a tires (a la juliana) i reservem.
2) Passem
per la planxa ben calenta el llom, li donem la volta i en aquest punt hi posem
el formatge per sobre cada tall i posem les figues a la planxa per marcar-les.
El formatge damunt el llom es fondrà.
3) I
ara muntem l’entrepà, just abans de consumir. Obrim el pa per la meitat, posem de base una llenca de cansalada, després el llom amb el formatge, i per últim les rodanxes de figues i cobrim
amb les tires d’enciam (opcional). Podem afegir-hi
una mica de maionesa o una mica de l’oli de fregir el llom, això va a gustos.
Un entrepà amb un toc original , molt fàcil i
ràpid de fer !
tots els ingredients per a l'entrepà |
tallem les figues i el formatge. salpebrem llom |
en una planxa coem les carns |
hi afegim el formatge |
marquem les figues |
el formatge es fon |
muntem l'entrepà |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!