Menú

28 d’ag. 2015

entrepà de llom amb figues




Molt Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
1,5 €


Ingredients (per unes 5 persones): pa per fer 5 entrepans o 5 panets allargats que sigui un pa de bona qualitat, cruixent. 5 talls de llom d’un dit de gruix, 5 llenques de cansalada, 4 o 5 figues, 5 llenques de formatge cheddar, oli d’oliva, sal, unes fulles d’enciam i una mica de maionesa (opcional)

1)     Primer de tot netegem les figues passant un drap humit. Les tallem a rodanxes i les reservem. Netegem l’enciam i el tallem a tires (a la juliana) i reservem.
2)    Passem per la planxa ben calenta el llom, li donem la volta i en aquest punt hi posem el formatge per sobre cada tall i posem les figues a la planxa per marcar-les. El formatge damunt el llom es fondrà.
3)    I ara muntem l’entrepà, just abans de consumir. Obrim el pa per la meitat, posem de base una llenca de cansalada, després el llom amb el formatge, i per últim les rodanxes de figues i  cobrim amb les tires d’enciam (opcional).  Podem afegir-hi una mica de maionesa o una mica de l’oli de fregir el llom, això va a gustos.


Un entrepà amb un toc original , molt fàcil i ràpid de fer !



tots els ingredients per a l'entrepà

tallem les figues i el formatge. salpebrem llom

en una planxa coem les carns

hi afegim el formatge

marquem les figues


el formatge es fon


muntem  l'entrepà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!