Dificultat
|
Mitjana
|
Temps preparació
|
1h
|
Temps al forn
|
35'
|
Cost per ració
|
2,30€
|
Ingredients (per unes 4 persones): 4 cuixes de pollastre obertes i desossades,
uns 300 grams de raïm, mig got de brandi, oli d'oliva, sal i pebre.
1)
Primer netegem el raïm,
el pelem i posem en un bol. Cobrim amb gran part del brandi i deixem macerar
durant una mitja hora
2)
Salpebrem les cuixes de
pollastre.
3)
Posem el forn a escalfar
a 180 graus (de sota i de dalt)
4)
Farcim les cuixes
posant-hi 4 grans de raïm i tancant tot cosint pels laterals i que quedi amb
una forma bonica. Jo he fet servir una agulla llanera i cordill especial per a
cuina. He tardat un mica més de 3 minuts per cosir cada cuixa.
5)
Ara posem una cassola
amb oli al foc i fregim les cuixes fins que quedin ben daurades, uns 5 o 6
minuts, donant-los la volta.
6)
Apartem les cuixes en un
plat i traiem l'oli de fregir deixant-ne una mica, just per engreixar la
superfície.
7)
Ara hi posem les cuixes
i afegim el raïm amb el brandi de macerar
8)
La cassola al forn a 180
graus de sota i de sobre durant uns 35 minuts. 10 minuts abans d'acabar obrim i
aboquem la resta del brandi i tornem al forn.
els ingredients, important fil i agulla per cuina |
primer escalfem gran part del brandi |
i macerem el raïm net i pelat. |
farcim les cuixes de pollastre |
tanquem i anem cosint |
que tot quedi ben tancat |
ja tenim les 4 cuixes tancades |
daurem |
i al forn amb el raïm i tot el brandi |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!