Menú

22 de set. 2015

pollastre farcit amb raïm (al forn)


Dificultat
Mitjana
Temps preparació
1h
Temps al forn
35'
Cost per ració
2,30€

Ingredients (per unes 4 persones):  4 cuixes de pollastre obertes i desossades, uns 300 grams de raïm, mig got de brandi, oli d'oliva, sal i pebre.

1)    Primer netegem el raïm, el pelem i posem en un bol. Cobrim amb gran part del brandi i deixem macerar durant una mitja hora
2)   Salpebrem les cuixes de pollastre.
3)   Posem el forn a escalfar a 180 graus (de sota i de dalt)
4)   Farcim les cuixes posant-hi 4 grans de raïm i tancant tot cosint pels laterals i que quedi amb una forma bonica. Jo he fet servir una agulla llanera i cordill especial per a cuina. He tardat un mica més de 3 minuts per cosir cada cuixa.
5)   Ara posem una cassola amb oli al foc i fregim les cuixes fins que quedin ben daurades, uns 5 o 6 minuts, donant-los la volta.
6)   Apartem les cuixes en un plat i traiem l'oli de fregir deixant-ne una mica, just per engreixar la superfície.
7)   Ara hi posem les cuixes i afegim el raïm amb el brandi de macerar
8)   La cassola al forn a 180 graus de sota i de sobre durant uns 35 minuts. 10 minuts abans d'acabar obrim i aboquem la resta del brandi i tornem al forn.

els ingredients, important fil i agulla per cuina

primer escalfem gran part del brandi

i macerem el raïm net i pelat.

farcim les cuixes de pollastre

tanquem i anem cosint

que tot quedi ben tancat



ja tenim les 4 cuixes tancades

daurem


i al forn amb el raïm i tot el brandi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!