diumenge, 20 de setembre de 2015

salmó amb salsa de raïm al forn


Dificultat
Fàcil 
Temps preparació
30'
Temps al forn
18'
Cost per ració
2,70€

Ingredients (per unes 4 persones):  4 talls de salmó (un quilo aproximadament), uns 40 grams de mantega, uns 300 grams de raïm, uns 150 ml. de crema de llet, tres quarts de got de cava (uns 200ml), sal i pebre blanc

1)    Primer posem el forn a escalfar a 200 graus
2)   Després, netegem bé els grans de raïm, els tallem per la meitat i traiem les llavors.
3)   Desfem una mica la mantega i pintem tota la base d'una safata per anar al forn.
4)   A la peixateria jo ja he demanat que em netegin bé el salmó d'espines. Salpebrem el salmó (el pebre blanc s'adiu molt bé amb aquest peix) . Posem els talls de salmó damunt la safata untada.
5)   Reguem amb el cava i posem al forn durant 10 minuts. El peix es cou molt ràpid i més si està ja a talls.
6)   Treure del forn, regar amb la crema de llet i afegir-hi els grans de raïm. Coure uns 8 minuts més. 

Bon profit!


Els ingredients (les patates són per acompanyar)

Treiem llavors al raïm

untem la base de les safates amb mantega fosa

hi posem els talls de salmó

salpebrem

reguem amb cava

i al forn

traiem del forn, crema de llet i el raïm


i al forn per segon cop



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!