Menú

19 de set. 2015

sopa de meló amb raïm i pernil




Dificultat
Fàcil
Temps
1h.
Cost per ració
1,50€

Ingredients per unes 4/5 persones: 1 meló d'uns 3 kg de pes aproximadament, 300 grams de raïm de dos colors, 150 grams de pernil, pebre blanca

1)    Primer , netegem el raïm ben net i deixem els grans en un bol per servir a taula. Després, pelem i tallem el meló a trossos i els posem en un pot fondo.
2)   Triturem amb un turmix el meló apartant, si volem, unes boletes de meló per decorar. Afegim pebre blanc al gust i remenem bé.
3)   Posem el forn a escalfar a 100 graus. I col·loquem els talls de pernil damunt paper de forn en una safata
4)   Posem el pernil durant un parell de minuts perquè s'assequi i el traiem. Fem virutes i col·loquem en un bol per servir a taula.
5)   Posem el meló batut en un bol a la nevera un parell d'hores o més a refredar.
6)   A l'hora de servir posem els bols amb el raïm de dos colors, les boletes de meló i les virutes de pernil.

Bon profit !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!