Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30' i 30'
|
Cost per unitat
|
0, 10€
|
Ingredients per unes croquetes : 700 grams de pastanaga, 2 porros (200grs), 300 ml. de
nata líquida, 70 grams de farina.
1) Ratllar ben petit porros i pastanaga .
2) En
una paella amb oli calent sofregir els porros ratllats durant uns minuts
3) Afegir-hi
la pastanaga i sofregir una estona més. Quan totes dues verdures siguin cuites
(aproximadament uns 10 minuts)... Salpebrar al gust.
4) I
ara incorporarem la beixamel fent-la amb les verdures. Afegir-hi la farina i
remenar uns minuts
5) Treure
del foc i afegir-hi la crema de llet, espolsar nou moscada i remenar. En aquest
punt podem tornar la paella al foc (foc lent) i anar remenant fins aconseguir
la textura que volem. Rectifiquem de sal i pebre si cal.
6) Posem
en un bol tapat i deixem descansar. Quan s’hagi refredat posem a la nevera
durant unes hores (o una nit).
7) Ara
farem les croquetes. Traiem una part de la massa, fem un xurro allargat i
tallem per fer les croquetes. Les enfarinem, passem per ou batut i finalment
per pa ratllat. Ja estan llestes per passar per la fregidora. Cal fregir-les
amb oli abundant i molt calent i posar-ne poques a la fregidora. Les deixem
assecar damunt paper absorbent.
Si ens en surten masses doncs les podem congelar un cop arrebossades. Jo les poso en tapers petits amb la data i la quantitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!