Menú

2 d’oct. 2015

croquetes de pastanaga



Dificultat
Fàcil
Temps
30' i 30'
Cost per unitat 
0, 10

Ingredients per unes   croquetes :  700 grams de pastanaga, 2 porros (200grs), 300 ml. de nata líquida, 70 grams de farina.

1)     Ratllar ben petit porros i pastanaga .
2)    En una paella amb oli calent sofregir els porros  ratllats durant uns minuts
3)    Afegir-hi la pastanaga i sofregir una estona més. Quan totes dues verdures siguin cuites (aproximadament uns 10 minuts)... Salpebrar al gust.  
4)    I ara incorporarem la beixamel fent-la amb les verdures. Afegir-hi la farina i remenar uns minuts
5)    Treure del foc i afegir-hi la crema de llet, espolsar nou moscada i remenar. En aquest punt podem tornar la paella al foc (foc lent) i anar remenant fins aconseguir la textura que volem. Rectifiquem de sal i pebre si cal. 
6)    Posem en un bol tapat i deixem descansar. Quan s’hagi refredat posem a la nevera durant unes hores (o una nit).
7)    Ara farem les croquetes. Traiem una part de la massa, fem un xurro allargat i tallem per fer les croquetes. Les enfarinem, passem per ou batut i finalment per pa ratllat. Ja estan llestes per passar per la fregidora. Cal fregir-les amb oli abundant i molt calent i posar-ne poques a la fregidora. Les deixem assecar damunt paper absorbent.
Si ens en surten masses doncs les podem congelar un cop arrebossades. Jo les poso en tapers petits amb la data i la quantitat. 
Bon profit!

i arrebossar i fregir amb oli ben calent


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!