27 de nov. 2015

Rovellons amb poma caramel·litzada



Dificultat
Fàcil
Temps
 30 ’
Cost per ració
 1,2 €


Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de rovellons, mig quilo de pomes,  Uns 130 grams de sucre i uns 130 grams de mantega. 1 got de vi negre. Sal, pebre, julivert, oli d’oliva, sucre.


1) Tallem les pomes a trossos en forma de mitges llunes o de daus. Posem a escalfar en una cassola mantega i sucre. Primer posem la mantega i quan estigui ja quasi fosa hi afegim el sucre i ho barregem. Posem el foc molt lent que vagi fent durant un parell de minutets i quan sigui ben calent hi aboquem les pomes (en trossos). Deixem coure uns 10 minuts que serà el temps amb el qual farem alhora els rovellons.
2)    En una paella fregim els rovellons salpebrant-los i amb julivert. Hi aboquem un gotet de vi o cava a mitja cocció i deixem coure 10 minuts.
3)   Agafem les pomes amb una escumadora per no agafar el suc i ho aboquem a la paella dels rovellons, ho barregem  bé i deixem coure uns minuts perquè es barregin els sabors.
4)    Podem servir acompanyat de crema de vinagre de Módena 



els ingredients

el que necessitem per caramel·litzar la poma

primer escalfem la mantega

i tallem la poma


afegim el sucre i remenem bé


afegim la poma


fregim els rovellons amb julivert i un got de vi negre



i barregem 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!