Menú

29 de gen. 2016

pollastre amb salsa d’ametlles


Dificultat
Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
2€

Ingredients per unes 4/5 persones:  un pollastre tallat a octaus, 3 o 4 llesques de pa de pagès, uns 150 grams d’ametlles pelades i picades, 3 grans d’all, 400 ml d’aigua, oli d’oliva, orenga seca, pebre negre, sal i farina.
Acompanyament: arròs basmati, el fem bullir uns 10 minuts, escorrem i servim calent.

1)     Torrem el pa. I el tallem a bocins molt petits.
2)    Fem la picada, primer amb els alls ben petits junt amb el pa esbocinat, hi afegim les ametlles i l’aigua. Ho deixem reservat al morter.
3)    Escalfem oli en una cassola gran i hi fregim el pollastre prèviament salpebrat, aromatitzat amb orenga  i passat per farina.
4)    Un cop el pollastre estigui daurat hi aboquem la picada per sobre i ho deixem coure una mitja hora a foc lent. De tant en tant remenem. Si cal afegim una mica d’aigua. Aquest cop perquè la salsa quedi més fina l'he separat i l'he passat pel turmix. L'aspecte millora molt. Avui he servit amb unes patates al forn aromatitzades amb herbes (romaní)


Bon profit!


els ingredients

primer de tot farem la picada: torrem el pa


salem l'all


comencem picant l'all i anem afegint els ingredients



enfarinem el pollastre salpebrat prèviament

el fregim amb oli d'oliva

fem la salsa...



afegim la salsa d'ametlla al pollastre

i finalment separem la salsa i la passem pel turmix


i l'afegim al pollastre. Està deliciós !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!