Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h10’
|
Cost per ració
|
1,6€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 kg de
mongeta tendra, 3 cebes mitjanes (millor
si són cebes de figueres), 4 o 5 alls tendres,
uns 5 tomàquets madurs triturats. També oli d'oliva, sal, pebre
i aigua. Per acompanyar el plat avui he fet uns ous dusos
1) Primer
de tot farem la ceba, com, la passarem per la trituradora o bé la ratllarem ben
petita. I en una paella amb oli d'oliva la courem uns minuts fins que sigui ben
rossa.
2) En
aquest punt afegirem l'all tendre tallat a trossets petits i ho courem uns
minuts més
3) Afegirem
el tomàquet natural triturat i la mongeta neta i tallada també a trossos petits.
4) Ho
deixem coure tot tapat amb el seu suc durant uns 45 minuts a foc molt baix (o
lent) i, si cal, hi afegirem mig got d'aigua.
5) Ho
anem remenant de tant en tant i ja està.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!