dijous, 11 de febrer de 2016

mongeta tendra estofada amb ceba i tomàquet



Dificultat
Fàcil
Temps
1h10’
Cost per ració
1,6€

Ingredients per unes 4/5 persones: 1 kg de mongeta tendra, 3 cebes mitjanes  (millor si són cebes de figueres), 4 o 5 alls tendres,  uns 5 tomàquets madurs triturats.   També oli d'oliva, sal, pebre i aigua.  Per acompanyar el plat avui he fet uns ous dusos

1)     Primer de tot farem la ceba, com, la passarem per la trituradora o bé la ratllarem ben petita. I en una paella amb oli d'oliva la courem uns minuts fins que sigui ben rossa.
2)    En aquest punt afegirem l'all tendre tallat a trossets petits i ho courem uns minuts més
3)    Afegirem el tomàquet natural triturat i la mongeta neta i tallada també a trossos petits.
4)    Ho deixem coure tot tapat amb el seu suc durant uns 45 minuts a foc molt baix (o lent) i, si cal, hi afegirem mig got d'aigua.
5)    Ho anem remenant de tant en tant i ja està.


Bon profit!


els ingredients

tallem ceba i alls ben petits

coem a la cassola la ceba

i després l'all



i ara el tomàquet

i la mongeta

tapem i coem a foc lent uns 45 minuts


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!