26 de febr. 2016

pa de pessic de plàtan i gotes de xocolata




Dificultat
Mitjana
Temps preparació
25’
Temps de cocció
35’
Cost x ració
1,80€

Ingredients: 4 plàtans, 3 ous mitjans, 175 grams de sucre, 100 grams de mantega mig fosa, 150 grams de farina de brioxeria, 20 grams de llevat,  el suc de mitja llimona, uns 100 grams de gotes de xocolata, pinyons i sal
Cóm fer el pa de pessic:
1)    Primer triturem bé els plàtans junt amb el suc de llimona (perquè no ennegreixi) i apartem.
2)   En un bol batem els ous junt amb el sucre fins que tinguem una massa escumosa i de color clar.
3)   Afegim la mantega mig fosa i remenem.
4)   Afegim la crema de plàtans.
5)   Afegim la farina i el llevat tamisats amb un polsim de sal
6)   I, afegim per últim les gotes de xocolata.
7)   Ho posem en un motlle folrat amb paper de forn. Hi espolsem pinyons i una mica de sucre extra
8)   Al forn a uns 170 graus durant uns 35 minuts aproximadament.
9)   Deixem refredar i traiem del motlle.

Bon profit !


els ingredients




llimona i plàtans


fem la massa


afegim la crema de plàtan


tamisem farina i llevat

les gotes de xocolata


i al forn amb uns quants pinyons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!