Dificultat
|
Mitjana
|
Temps preparació
|
25’
|
Temps de cocció
|
35’
|
Cost x ració
|
1,80€
|
Ingredients: 4 plàtans, 3 ous mitjans, 175
grams de sucre, 100 grams de mantega mig fosa, 150 grams de farina de
brioxeria, 20 grams de llevat, el suc de
mitja llimona, uns 100 grams de gotes de xocolata, pinyons i sal
Cóm fer el pa de
pessic:
1)
Primer
triturem bé els plàtans junt amb el suc de llimona (perquè no ennegreixi) i
apartem.
2)
En
un bol batem els ous junt amb el sucre fins que tinguem una massa escumosa i de
color clar.
3)
Afegim
la mantega mig fosa i remenem.
4)
Afegim
la crema de plàtans.
5)
Afegim
la farina i el llevat tamisats amb un polsim de sal
6)
I,
afegim per últim les gotes de xocolata.
7)
Ho
posem en un motlle folrat amb paper de forn. Hi espolsem pinyons i una mica de
sucre extra
8)
Al
forn a uns 170 graus durant uns 35 minuts aproximadament.
9)
Deixem
refredar i traiem del motlle.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!